2 Ocak 2016 Cumartesi

Edebiyat ve Ötesinin Hayatınıza Katacağı 4 Önemli Kazanç

  İlk yayınım da size kendimden ve bloğumun amaçlarından bahsetmek istiyorum. Kendimden bahsetmek derken erkeğim, kızım ya da şu yaştayım şurada okuyorum olaylarına pek girmeyeceğim. Edebiyat sever bir insan olduğumu ve edebiyat  adına bir şeyler yapmak istediğimi bilmeniz yeterli. Gelelim bizim için önemli olan meseleye, Edebiyat ve Ötesi sizlere neler sunacak ?

1)Edebiyat Hakkında Her şey


Bu madde, aslında sitenin amacının genel bir tanımı. Blog da Edebiyatın kıyısından köşesinden geçen her şey yer alabilir. Biz yine de genel olarak öne çıkacak ve bloğa daha hakim olacak konuları belirtelim...

2)Edebiyatçılar ve Yaşantıları

  Edebiyat yazarlarının sadece yazdığı şiirlerin altında veya kitabın ön yüzünde bulunan isimlerine değil, arka planda yaşadıkları mutluluklarına, hüzünlerine de tanık olacağız.

3)Popüler Olan Edebiyat İçerikleri

  Sosyal medya da popüler olan edebiyat sözleri, şiir gibi içerikleri derleyerek güzel listeler oluşturacağız. Hatta popüler olma potansiyeli olan içerikleri paylaşarak farklı paylaşımlar yapmanızı sağlamayı hedefliyoruz.

4)Edebiyatın Gelecekteki Yeri

  
  Maalesef ki teknoloji çağının hakimiyeti ile birlikte edebiyat her geçen gün daha da kan kaybediyor. Bu yönde umutsuz bir hava hakim olsa da yine de olası senaryoları konuşacağız. Umarım ki edebiyatın yükselişe geçebileceği senaryolar da üretebiliriz.

BONUS

5)Admin Paylaşımları

Belki de bu madde çok ilginizi çekmeyebilir. Yine de takip etmeye değer olduğunu düşünüyorum. Çünkü yazma konusun da fena değilimdir. İl geneli ve ülke geneli kompozisyon, kısa hikaye ve senaryo gibi kategorilerde derecelerim bulunuyor. Bu yönde kişisel yazılarım da yayında olacak umarım beğenirsiniz...

Sonuç bölümü

  Bu sitenin genel amacı edebiyat sevenlere hoş vakit geçireceği, ilgisini çekecek içerikler oluşturmadık. Şunun şurasında bir avuç kaldık zaten birbirimizden başka tutunabileceğimiz başka bir dal yok. Belkide birlik olursak o kadar az olmadığımızın farkına varırız. Bu alanda ilginç şeylere imza atabiliriz. Ben inanıyorum sizde inanın. Takipte kalın :)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder